Over ons

Bij wrapvision zijn we gepassioneerd over ons werk. We gaan secuur te werk, hebben aandacht voor de wens van de klant en gaan geen uitdaging uit te weg. Ooit zijn we begonnen met het wrappen van auto’s en het beletteren van gevels. Maar er bleek al gauw vraag te zijn naar meer. En omdat we graag klaar staan voor al onze klanten en hun ideeën hebben we onze expertise uitgebreid van alleen auto’s en gevelbelettering naar ook keuken wraps, interieur wraps, het wrappen van kozijnen en nog veel meer. 

Neem contact op

Wrapvision is geboren uit de passie voor het sign-vak en uitgegroeid tot een liefde voor alles dat beplakt, bestickerd en gewrapt kan worden. Heb jij een vraag voor ons, stel hem gerust! Onze experts staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. 

Lang werd er gedacht dat het wrappen en beletteren van bepaalde zaken alleen bedoeld en beschikbaar was voor de grotere ondernemers, maar juist omdat het in prijs en uitvoerbaarheid zo toegankelijk is geworden zien we dat er steeds meer mensen, zakelijk en particulier, interesse hebben in onze diensten. 

Neem contact op