Car wrapping

Opzoek naar een nieuwe look voor je auto, wij personaliseren je auto naar jouw persoonlijke wensen! Wij bieden altijd een passende offerte aan de hand van je voertuig en wensen.

  • Originele oppervlakte beschermd
  • Hoge kwaliteit en eerlijke garantie
  • Een nieuwe look binnen no-time!
Offerte aanvragen →

Personalisatie

Het wrappen van je auto geeft oneindig veel mogelijkheden. Een kleur naar wens, een striping of andere decals, een stoere of juist chique uitstraling? Alles is mogelijk! 

Bescherming

Omdat we je auto als het ware inpakken met folie zal de originele lak van de auto volledig intact blijven. Daarmee is de auto in originele staat terug te brengen en gaat de waarde van de auto niet omlaag door steenslag of andere schade. 

Vernieuwend

Binnen no-time heb je een nieuwe auto! Afhankelijk van de auto en de kleur/folie keuze heb je binnen enkele dagen een nieuw ogende auto. Er zijn enorm veel mogelijkheden en gave opties. We denken graag met je mee voor een auto waar iedereen naar om kijkt.

Wat houdt een autowrap in?

Met een autowrap plakken we als het ware je auto in met wrapfolie. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom kun je je auto een geheel eigen identiteit geven. Naast de auto voorzien van een geheel andere kleur zijn er meer mogelijkheden zoals het toepassen van (kleinere) details. De folie is niet permanent en daarom toegankelijk voor iedereen met een auto, ook leaseauto’s bijvoorbeeld. Het beschermt de originele lak tegen krassen en steenslag omdat er een stevige laag folie op zit. 

Wat zijn de mogelijkheden?

Zoals we hier boven al benoemden kunnen we je auto volledig van kleur veranderen. Naast een volledige wrap zijn er nog veel meer mogelijkheden voor je auto. Zo kunnen we op verschillende manieren de auto van je dromen creëren.

Chrome-delete

Met deze techniek worden alle chrome onderdelen van je auto verandert van kleur. Hiervoor maken we gebruik van hoogwaardige wrapfolie. Doordat wij over ruime expertise beschikken hoeven we vaak de auto-onderdelen niet te demonteren.

Ramen tinten

Bij het tinten van de auto maken we alleen gebruik van hoogwaardige tint folie. Indien nodig kunnen we de ruiten demonteren als dit leidt tot een beter en duurzamer resultaat. Naast de achterruiten tinten we ook de voorportieren en de voorruit volgens de Nederlandse wetgeving. 

Light smoke

Met een light smoke komt je verlichting er vaak als nieuw uit te zien. Doordat de folie van zichzelf een mooie glans heeft beid dit vooral een oplossing voor doffe koplampen, hierdoor komen ze er weer als nieuw uit te zien. Met een light smoke krijgt je auto ook direct een luxere uitstraling.

Decals

Bij decals moet je denken aan losse stickers om je auto mee op te pimpen. Heb je een eigen ontwerp of wil je graag dat we met je meedenken? Het is allemaal mogelijk. 

NIEUW! Custom seatbelts

Sinds kort zijn we ook begonnen met het customizen van auto interieurs. Wil je je auto van binnen een sportievere look geven? Dan kunnen we dat doen door het vervangen van je huidige gordels. We hebben een groot assortiment aan kleuren, dus ook voor jouw sportieve bak een passende kleur. 

FAQ

Waarom mijn auto wrappen?

Een autowrap is een geweldige oplossing wanneer je een andere kleur wilt of wanneer je jouw auto uniek in eigen smaak wilt maken. De folie geeft direct een beschermlaag op je auto en zorgt ervoor dat de originele laklaag intact blijft. Dit kan er zelfs voor zorgen dat de waarde van je auto behouden wordt. Omdat er honderden kleuren beschikbaar zijn in wrapfolie is er voor ieder wat wils en maken we van jouw auto een one of a kind car!

Hoelang duurt het wrappen van mijn auto?

Dit is afhankelijk van de grootte van de auto en wat er precies gedaan moet worden. Over het algemeen moet je bij een full wrap denken aan twee tot drie dagen. We nemen er graag de tijd voor om overhaast werk te voorkomen en een nette afwerking te garanderen. 

Hoeveel kost een autowrap?

Dit is voor elke auto anders en voor elke soort wrapfolie ook weer verschillend. De prijs hangt af van de grootte van de auto en de kleur die je kiest. We hebben voor elk type auto een vanaf prijs, wil je hier meer over weten neem dan even contact met ons op. 

Waar wordt mijn auto gewrapt?

Elke autowrap wordt op onze locatie in Boxtel gedaan. Onze werkruimte is stofvrij en dat is nodig om te zorgen dat er niks onder de wrapfolie terecht komt. Daarnaast hebben we hier alles bij de hand om de wrap uit te kunnen voeren. We zullen dus ook geen auto bij jou op locatie komen wrappen.