Corporate branding

Uw wagenpark of pand toe aan een nieuwe look? Wij regelen het! Wij maken altijd een persoonlijke offerte aan de hand van uw wensen.

  • Hoge kwaliteit en garantie
  • Snel een intake afspraak
  • Oneindig veel mogelijkheden
Offerte aanvragen →

Personalisatie

Doormiddel van corporate branding kunnen we jouw huisstijl en branding doorvoeren op al je wagens, machines en apparaten, maar ook op de gevel van je pand en andere zaken. Alles in de juiste stijl voor complete herkenbaarheid van je bedrijf.

Opvallend

Wanneer je de branding van je bedrijf op je auto’s, busjes, apparaten of machines hebt staan val je op. Je kunt op originele wijze laten zien wie je bent en wat je doet.  

Herkenbaar

Doordat je de branding en je logo op verschillende manier aan de buitenwereld laat zien word je herkend en herkenning is een goede stap richting meer bekendheid en interesse in uw merk of bedrijf. 

Wat kunnen we doen met jouw branding?

Elk bedrijf of merk heeft een logo en vaak ook een vastgelegde huisstijl. Binnen de kaders van deze huisstijl kun je je merk of bedrijf naar buiten brengen om zo bekendheid en herkenbaarheid te creëren. Een logo in combinatie met de huisstijl kleuren op de werkbussen kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat bij het stoplicht iemand wordt overgehaald om jouw bedrijf te benaderen voor je product of dienst. Maar ook de professionaliteit van je bedrijf gaat een paar stappen omhoog wanneer verschillend zaken zijn voorzien van de juiste en passende branding volgens de richtlijnen van je huisstijl

Indien je nog geen logo hebt of misschien naast je logo nog geen huisstijl hebt vastgelegd kun je ook bij ons terecht. Wij gaan er dan voor zorgen dat er een duidelijk beeld ontstaat zodat we dit op verschillende manieren kunnen doorvoeren. Jouw visie staat voor ons voorop en daarmee het succes van jouw merk of bedrijf. 

[twenty20 img1=”665″ img2=”666″ before=”Voor” after=”Na”]

FAQ

Wat wordt er bedoeld met corporate branding?

Met corporate branding bedoel we het doorvoeren van jouw logo/huisstijl op bepaalde zaken zoals bedrijfswagens, apparatuur, machines en eigenlijk alles waar jij jouw huisstijl op wil terug laten komen. Dus het bestikkeren van een volledig wagenpark je zakelijke auto’s maar ook machines die op locatie gebruikt worden. Zo kun je overal waar jij aanwezig bent kenbaar maken wie je bent en wat je doet. 

Voor wie is corporate branding bedoeld?

Corporate branding is er voor elke ondernemer die wil laten zien dat hij/zij bestaat. Wanneer jouw personeel op locatie bij de klanten komt wil je natuurlijk aan iedereen laten weten dat ze voor jouw bedrijf daar zijn en dat ook andere bij jou terecht kunnen voor jouw diensten of producten. 

Kan ik bij Wrapvision terecht met mijn eigen ontwerp?

Wanneer jij of iemand anders al een ontwerp heeft voor de branding op jouw wagens, producten, machines of apparaten kun je daarmee ook gewoon bij ons terecht. Samen met onze technisch designer gaan we kijken of het ontwerp geschikt is voor de klus en zo nodig maken we het ontwerp geschikt. 

Kan ik een ontwerp door jullie laten maken?

Heb je een logo in een bepaalde kleur en wil je toch net wat meer of anders dan kunnen wij voor jou een gaaf ontwerp maken waardoor je nog meer op valt bij jouw potentiele klanten. Samen met jou en onze ontwerper gaan we aan de slag om te zorgen dat je op valt.

Ik heb nog geen branding/huisstijl/logo, kan ik dan ook bij Wrapvision terecht?

Yes! Ook voor het ontwerpen van je logo of huisstijl kun je bij ons terecht. Ook wanneer je wel al een logo hebt maar geen duidelijke huisstijl om door te voeren in alle uitingen die je wil kunnen we voor jou aan de slag gaan om een passend ontwerp te maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Let op! Dit is alleen mogelijk in combinatie met een bestikkering of wrap. 

Hoe lang heb ik garantie op de branding op mijn wagens en/of producten.

Omdat we vertrouwen op de kwaliteit van onze folies en de expertise van onze professionals bieden we 3 jaar garantie op je branding. (Deze garantie is voor de montage van de branding) Kijk voor meer garantievoorwaarden en andere voorwaarden op onze algemene voorwaarden pagina.