Interieur wrapping

Is je interieur thuis of op de zaak toe aan een opfrisbeurt? Wij wrappen van tegeltjes, tafels en balies tot kledingkasten. Wij maken altijd een persoonlijke offerte aan de hand van de wensen.

  • Klaar in maximaal één dag
  • Aanzienlijk goedkoper dan nieuwe meubels kopen
  • Hoge kwaliteit en eerlijke garantie
Offerte aanvragen →

Personalisatie

Met onze hoge kwaliteit folies heb je binnen no-time het interieur waar je altijd al van droomde en dat precies past bij jouw huisstijl. Zonder gedoe en de hoge kosten van bijvoorbeeld nieuwe meubels.

Bescherming

Met een interieurwrap is je interieur goed beschermd, want de folies zijn kras- en stootvast. Bij normaal gebruik kun je een leven lang doen met de nieuw gewrapte meubels of wanden.

Vernieuwend

Waar vroeger een interieur werd gerenoveerd door het verven of kopen van nieuwe meubels is het wrappen van je interieur een vernieuwende en innovatie manier voor een nieuw ogend interieur. 

Wat houdt een interieur wrap in?

Bij het wrappen van je interieur kun je onder anderen denken aan het wrappen van kasten, wanden, (kassa) balies, tafels en nog veel meer. Dit is mogelijk voor horeca- en retail zaken die een nieuwe feeling willen maar ook voor particulieren die op zoek zijn naar een interieur dat beter bij hen past. 

We kunnen een tal van meubels voorzien van een nieuwe kleur of een nieuw patroon doormiddel van hoge kwaliteit folie. De folie is daarbij ook kras- en stootvast en is daarmee geschikt voor dagelijks gebruik. Op deze manier heb je jouw zaak of woning binnen no-time omgetoverd tot het perfecte plaatje dat past bij jouw visie van je onderneming of woning.

De prijs

De prijs voor een interieurwrap is zo niet te zeggen. We houden rekening met verschillende zaken en daarom is geen aanvraag is hetzelfde. Je krijgt op basis van jouw aangeleverde foto’s en onze expertise een offerte op maat. In veel gevallen komen we vrijblijvend bij je langs om op die manier een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden en kunnen we een duidelijke offerte op maat voor je maken.  

FAQ

Waarom is wrappen een betere optie dan een nieuwe meubels kopen?

Nieuwe meubels kosten veel meer geld dan een intereurwrap. Wrappen brengt in meerdere opzichten voordelen met zicht mee: Je kunt je meubels etc. geheel naar eigen smaak customizen omdat je kunt kiezen uit honderden kleuren en reliëfjes. Binnen no-time heb je de look en feel van een nieuw interieur en zit je dus niet wekenlang te wachten op je nieuwe meubels. Je kunt een nieuwe look geven aan je interieur met aanzienlijk minder geld dan wanneer je voor nieuwe meubels kiest. 

Hoelang duurt het wrappen van een interieur?

Dit is echt maatwerk. Het ligt er precies aan wat je precies gedaan wilt hebben en hoe bewerkbaar de meubels en oppervlaktes zijn.

Hoeveel kost het om een interieur te wrappen?

Dit is echt maatwerk. Wanneer je bijvoorbeeld je winkel wilt voorzien van allemaal andere kleur kasten en plankjes is dit afhankelijk van hoeveel dit er zijn en hoe bewerkelijk de oppervlaktes zijn. Ook is dit natuurlijk weer anders wanneer je in jouw restaurant alle eettafeltjes een andere kleur wilt geven, het ene restaurant heeft er meer dan de andere. We kunnen pas over prijzen spreken wanneer we precies weten wat er gedaan moet worden. 

Wrappen jullie in heel Nederland?

Ja! We wrappen keukens door het hele land. Omdat we gevestigd zijn in Noord-Brabant komen we ook je keuken in België wrappen. Houd er wel rekening mee dat er voorrijkosten worden gerekend.