Kozijnen wrapping

Zijn je kozijnen oud en verweerd. Of wil je je huis of pand een nieuwe uitstraling geven? Wij maken altijd een persoonlijke offerte aan de hand van de wensen.

  • Klaar in maximaal één dag
  • Zonder gedoe van een verbouwing
  • Hoge kwaliteit en eerlijke garantie
Offerte aanvragen →

Personalisatie

Het wrappen van kozijnen geeft tal van mogelijkheden om het aanzicht van jouw pand aan te passen aan je eigen smaak. Wanneer jij een bepaalde houtlook of juist een heel strakke kleur wilt is dat met wrap folie eenvoudig en snel te realiseren. 

Bescherming

Met een kozijnwrap zijn je kozijnen goed beschermd, want de folies zijn kras- en stootvast. Daarnaast zijn de kozijnen altijd terug te brengen naar de oude staat en behouden ze dus hun waarde en originele staat.

Vernieuwend

Waar je normaal gezien een schilder in zou zetten om je kozijnen te schilderen is het wrappen van je kozijnen tegenwoordig een vernieuwende, betaalbare en snelle optie om je kozijnen en dus je pand te voorzien van een nieuwe look in het aanzicht ervan.

Wat doen we bij het wrappen van kozijnen?

Wanneer je de kozijnen van je pand of woning van de buitenkant wilt laten wrappen kijken we altijd goed naar de bewerkelijkheid van de kozijnen. Daarmee kunnen we bepalen wat de mogelijkheden voor jouw pand of woning zijn. Indien de kozijnen in een goede staat zijn kunnen we al snel beginnen met het wrappen, en voor je het weet heb je nieuw ogende kozijnen. 

Bij de binnen kozijnen kun je denken aan de binnenkozijnen van je ramen maar ook kozijnen van bijvoorbeeld metalen deuren en houten deurposten. 

FAQ

Waarom kozijnen wrappen in plaats van schilderen?

Bij het schilderen van je kozijnen moet je altijd rekening houden met een schilder die dagenlang in en rondom je huis bezig is, het wrappen van je kozijnen is binnen no-time gebeurt. Daarnaast is het schilderen van je kozijnen aanzienlijk duurder dan het wrappen ervan. Een kozijnwrap kan in tegenstelling tot verf veel beter en langer tegen de weersomstandigheden. 

Kunnen ook mijn buiten kozijnen worden gewrapt?

Zeker! We hebben een special wrapfolie die uiterst geschikt is om de kozijnen aan de buitenkant van je huis of pand te wrappen. De folie blijft tot zo’n 10 jaar netjes zitten en dus heb je er geen omkijken meer naar. 

Wat wordt er bedoeld met kozijnen wrappen?

Bij het wrappen van kozijnen kun je aan de volgende dingen denken:

  • Buiten(raam)kozijnen 
  • Binnen(raam)kozijnen
  • Deurposten
  • Metalen deurlijsten
Hoelang blijft een kozijnwrap zitten?

De kozijnwrap blijft tot wel 10 jaar zitten. 

Hoelang heb ik garantie op mijn kozijnwrap?

We bieden 5 jaar garantie op een kozijnwrap. Voor specifieke voorwaarden en garantievoorwaarden verwijzen we je graag door naar de algemene voorwaarden.

Hoe houd ik mijn kozijnen schoon met een kozijnwrap?

Je kunt je kozijnen schoonmaken zoals je dat gewend bent. Gebruik alleen geen schuurspons of ander scherm voorwerp. En maak ook geen gebruik van bijtende producten zoals chloor en bleek.

Hoeveel kost een kozijnwrap?

Een kozijnwrap kan verschillen in prijs. Dit komt omdat het oppervlak bij elke opdracht anders kan zijn. Daarom is het moeilijk om een prijsindicatie te geven zonder dat we weten waar we het over hebben. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.