Motor wrapping

Klaar met de oude kleur op je motor? Met het wrappen van je motor geef je je voertuig een compleet nieuwe uitstraling. Wij maken altijd een persoonlijke offerte aan de hand van je voertuig en wensen.

  • Originele oppervlakte beschermd
  • Hoge kwaliteit en eerlijke garantie
  • Je persoonlijke limited edition motor
Offerte aanvragen →

Personalisatie

Het wrappen van je motor geeft oneindig veel mogelijkheden: een kleur naar wens, een striping of chrome-delete. Zo geven we je motor een eigen identiteit waar iedereen naar om kijkt.

Bescherming

Omdat we de kappen van je motor als het ware inpakken met folie zal de originele lak van de motor volledig intact blijven. Daarmee is de motor in originele staat terug te brengen en gaat de waarde van de motor niet omlaag door steenslag of andere schade. 

Vernieuwend

Binnen no-time heb je een nieuwe motor! Afhankelijk van de motor en de kleur/folie keuze heb je binnen enkele dagen een nieuw ogende motor. Er zijn enorm veel mogelijkheden en gave opties. We denken graag met je mee voor een motor waar iedereen naar om kijkt.

Wat houdt een motor wrap in?

Bij het wrappen van je motor gaan we alle gelakte onderdelen beplakken met hoogwaardige wrap folie. Naast het volledig wrappen van de kappen van je motor kunnen we je motor ook voorzien van kleinere details zoals een striping, een light smoke, wielstickers of decals. 

FAQ

Waarom mijn motor wrappen?

Een motorwrap is een geweldige oplossing wanneer je een andere kleur wilt of wanneer je jouw motor uniek in eigen smaak wilt maken. De folie geeft direct een beschermlaag op je motor en zorgt ervoor dat de originele laklaag intact blijft. Dit kan er zelfs voor zorgen dat de waarde van je motor behouden wordt. Omdat er honderden kleuren beschikbaar zijn in wrapfolie is er voor ieder wat wils en maken we van jouw motor een one of a kind car!

Hoelang duurt het wrappen van mijn motor?

Dit is afhankelijk van de grootte en wat er precies gedaan moet worden. Over het algemeen moet je bij een full wrap denken aan een tot twee dagen. We nemen er graag de tijd voor om overhaast werk te voorkomen en een nette afwerking te garanderen. 

Hoeveel kost een motorwrap?

Dit is voor elke motor anders en voor elke soort wrapfolie ook weer verschillend. De prijs hangt af van de grootte van de motor en de kleur die je kiest. We hebben voor elk type motor een vanaf prijs, wil je hier meer over weten neem dan even contact met ons op. 

Waar wordt mijn motor gewrapt?

Elke motorwrap wordt op onze locatie in Boxtel gedaan. Onze werkruimte is stofvrij en dat is nodig om te zorgen dat er niks onder de wrapfolie terecht komt. Daarnaast hebben we hier alles bij de hand om de wrap uit te kunnen voeren. We zullen dus ook geen motor bij jou op locatie komen wrappen. 

Moet ik mijn gehele motor afgeven bij jullie of alleen de kappen?

Dit is verschillend per case. Daarom is dit van tevoren niet te zeggen. We zullen dit met je overleggen en kijken wat de mogelijkheden zijn.