JE KEUKENKASTJES LATEN WRAPPEN? DIT MOET JE WETEN.

Als je al een beetje weet wat we doen, besef je waarschijnlijk dat het wrappen van de frontjes van je keuken alleen maar voordelen met zich meebrengt. Een complete renovatie, in een handomdraai gedaan en een stuk voordeliger dan een echte verbouwing: de voordelen van deze aanpak reiken ver.

Natuurlijk kan het altijd zijn dat je niet de hele keuken onder handen wilt laten nemen. Misschien zijn alleen je keukenkastjes toe aan een nieuw kleurtje of een andere uitstraling? In dat geval is het beter om alleen dit deel van de ruimte te laten wrappen, want zo betaal je alleen voor wat je écht wilt.

Wil je meer weten over het wrappen van keukenkastjes en waarom je het zou moeten doen? We helpen je graag met handig advies. Overtuigd? Vraag dan direct een offerte aan voor jouw keukenkastjes!

WAAROM MOET JE JE KEUKENKASTJES LATEN WRAPPEN?

Het wrappen van je keukenkasten is in verschillende situaties een oplossing. Hieronder gaan we er wat dieper op in:

1. Bespaar geld en tijd

Het wrappen van een keuken duurt op zich al niet lang, maar misschien wil je nog meer tijd besparen. Door alleen je keukenkastjes te laten wrappen, is het werk nog sneller gedaan. Aan de andere kant krijgt de ruimte toch een compleet andere look. Daarbij spreekt het voor zich dat je ook minder betaalt als je alleen je keukenkastjes laat behandelen met interieurfolie. Voor veel mensen krijgt deze extra voordelige oplossing dan ook de voorkeur.

2. Bescherm je keukenkasten optimaal

Iedereen die regelmatig zelf in de keuken staat, weet maar al te goed dat keukenkastjes extra kwetsbaar zijn voor schade of vuiligheid. Voor je het weet, stoot je met een zware kookpot tegen een uitstekende kast. Het kan ook altijd gebeuren dat de originele kastdeuren in je keuken lijden onder de hoge temperatuten van het kookvuur. In beide en nog meer situaties is het laten behandelen van je keukenkasten met interieurfolie een goede oplossing. Onze folie is immers schok- en krasbestendig, maar ook bestand tegen temperaturen tot 110° Celsius. Geen kookvuur dat daar iets aan kan doen!

3. Een mooie keuken met een uniforme uitstraling

Een vaak over het hoofd gezien, maar wel erg belangrijk voordeel van het wrappen van keukenkastjes is dat je op die manier een uniforme look creëert in de ruimte. Meestal bestaan de verschillende delen van een keuken, zoals de kasten en het aanrecht, uit een ander materiaal, waardoor ze ook aan een ander tempo verouderen en bijvoorbeeld verkleuren door contact met zonlicht.

Deze ongewenste (kleur)verschillen kan je grotendeels tegengaan door je keukenkastjes met wrap te laten behandelen. Het resultaat is dat alle elementen in de ruimte weer mooi bij elkaar aansluiten en dat komt de look en feel van je keuken alleen maar ten goede. Als dat nodig is, kan je trouwens ook altijd nieuwe kozijnen in je keuken laten installeren om de keuken nog beter af te werken.

KEUKENKASTEN WRAPPEN: KIES UIT EEN BREED AANBOD AAN MOGELIJKHEDEN.

Bij Wrapvision hechten we belang aan jouw keuken en we willen je dan ook helpen om deze ruimte onweerstaanbaar mooi te maken. Het wrappen van je keukenkasten is alvast een goede eerste stap. Bevalt het resultaat je? Dan kan je daarna altijd ook de rest van de ruimte met interieurfolie laten bedekken, als je dat wilt.

Nog een voordeel van onze werkwijze: we bieden heel wat kleuren, designs en patronen, voor elk type interieur. Van strak en sober tot landelijk en warm, rustgevend wit of gezellige bruintinten en alles daartussenin, er zijn geen grenzen. Raadpleeg zeker ons downloadbaar kleurenboek voor inspiratie en blaas je keukenkasten nieuw leven in!