JE KEUKEN LATEN WRAPPEN: WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Een mooi ingerichte keuken is goud waard, maar misschien is een complete renovatie wel niet echt nodig? Steeds meer mensen kiezen voor wrap in de keuken, een vernieuwende techniek waarbij alle frontjes en uitstekende delen van de inrichting van de ruimte een complete make-over krijgen door het gebruik van een duurzame interieurfolie.

Hoe gaat dat in zijn werk? Als specialist in keukenwrap volgen we een specifiek proces voor het aanbrengen van onze interieurfolie, waardoor de voordelen van deze wrap nog sneller duidelijk worden. In deze blog gaan we wat dieper in op de belangrijkste voordelen van je keuken wrappen en hoe wrap in je keuken kan bijdragen aan een betere woning, op elk niveau.

5 BELANGRIJKE VOORDELEN VAN JE KEUKEN LATEN WRAPPEN.

1. Je keuken wrappen gaat snel

Een van de belangrijkste voordelen van je keuken laten wrappen is dat het ongelofelijk snel gaat. Dat komt natuurlijk in de eerste plaats doordat er geen grondige verbouwingen nodig zijn, aangezien alleen de frontjes en uitstekende delen van je keuken behandeld worden.

Vertrouw je op een specialist voor wrap in de keuken? Dan duurt het werk niet langer dan één of hoogstens twee dagen. De precieze duur hangt vooral af van de grootte van je keuken en de inrichting, maar lang hoef je hoe dan ook niet op je nieuwe keuken te wachten.

2. Voor elke stijl en voorkeur een oplossing

Nog een voordeel van je keuken laten wrappen: je vindt altijd een stijlvolle oplossing voor jouw interieur. In ons downloadbaar kleurenboek krijg je een duidelijk overzicht van de verschillende kleuren, patronen en reliëfs die mogelijk zijn bij onze interieurfolie.

Ben je op zoek naar een chique interieurfolie met marmeren look of is een landelijke uitstraling met warme houtkleuren de beste oplossing voor je keuken? Hoe dan ook vind je de perfecte wrap voor je keuken.

3. Voordelig je keuken renoveren

We hoeven je niet te vertellen dat het verbouwen van een keuken heel wat tijd, maar vooral veel geld vraagt. Iets waar je waarschijnlijk niet happig op bent. Interieurfolie in je keuken is een goed en vooral voordelig alternatief, terwijl je toch geniet van de luxe en uitstraling van een mooie, verzorgde keuken.

Ook in dit geval geldt dat de uiteindelijke kostprijs afhangt van de afmetingen van de ruimte, het soort interieurfolie dat je wilt en de complexiteit van de inrichting. We bieden offertes vanaf € 999 euro, maar neem gerust contact op voor een duidelijke prijsindicatie en advies!

4. Interieurfolie van de beste kwaliteit

De uitstraling van je keuken is belangrijk, maar je wilt natuurlijk ook dat het resultaat lang meegaat. Goed nieuws: wij maken gebruik van een hoogwaardige interieurfolie met een aantal belangrijke voordelen:

  • De folie is krasbestendig
  • De wrap is bestand tegen schokken en stoten
  • Onze interieurfolie is warmtebestendig tot 110° Celsius

Het resultaat is dat je keuken er top uitziet, maar ook erg duurzaam is. Win-win!

5. Een strakke en verzorgde keuken

Welke interieurfolie je ook kiest om je keuken of keukenkastjes te laten wrappen, je geniet altijd van een strak, verzorgd resultaat. Dit is te danken aan onze unieke werkwijze
volgens een vast stappenplan, waarbij zorg voor je keuken en aandacht voor jouw persoonlijke voorkeuren centraal staan. Op die manier geniet je na een dag al van een nieuwe keuken.

Ook leuk om te weten? Bij ons kan je naast keuken wrap ook terecht voor kozijnen en wandpanelen, twee elementen die de look en feel van je interieur nog een niveau hoger tillen. Op die manier versterk je het vernieuwende effect van de interieurfolie nog meer.

WRAP IN JE KEUKEN? LAAT HET OVER AAN EEN EXPERT.

Wil je je keukenkastjes laten wrappen of meteen de hele ruimte in een nieuw jasje steken? Alles kan, zolang je maar op een ervaren specialist vertrouwt. De voordelen van wrap in de keuken zijn alvast duidelijk, dus aarzel geen moment en neem contact op voor een splinternieuwe keuken. Bekijk ook zeker eens onze blog voor meer inspiratie!