JOUW KEUKEN IN BREDA BLIKSEMSNEL LATEN RENOVEREN

Jouw keuken laten wrappen in Breda is misschien wel de beste beslissing die je kunt nemen als je de huidige kleur van je inrichting beu bent. Het wrappen van een keuken is in feite niets meer dan het inpakken van de vaste delen en frontjes van de inrichting in een hoogwaardige, sterke en duurzame interieurfolie. De voordelen van jouw keuken wrappen of keukenkastjes wrappen in Breda gaan ver:

  • Het werk is in één dag klaar
  • Het kost minder dan een nieuwe keuken laten installeren
  • Je bent zeker van de beste kwaliteit en garantie
Offerte aanvragen

Bel Jesse op +316 34 71 99 55

Keuken-wrappen-Breda

Gerealiseerde projecten.

Keuken in Sittard

Keukenwrap & blad

Keuken in Zeist

Keukenwrap & greeplijst

Breda keukens wrappen

Keuken in Bemmel

Volledige wrap, blad & wandpanelen

Keuken in Boxtel

Keukenwrap

Keuken wrappen Den Bosch

Keuken in Vught

Keukenwrap, blad & greepjes

Helmond keukenwraps

Keuken in Biest-Houtakker

Keukenwrap & greeplijst

Breda-keukens-wrappen

ALLES OVER ONZE WRAP VOOR KEUKENS

Je keuken wrappen is alleen de moeite waard als er gebruik wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige folie en daar ben je bij ons zeker van. Onze folie is optimaal bestand tegen allerlei invloeden, waaronder krassen en stoten. Daarbij kan de wrap temperaturen aan tot 110 graden Celsius. Het resultaat? De wrap in je keuken komt nooit los, gaat niet zomaar kapot en verandert ook niet van vorm. Als kers op de taart draagt de folie ook nog eens bij aan de brandveiligheid van je woning dankzij een brandcertificaat.

Bij de zoektocht naar wrap voor de keuken let je op kwaliteit, maar ook op uitstraling. In ons aanbod vind je heel wat mogelijkheden qua patronen en kleuren, perfect voor elke keuken. Van een eikenhouten look met nerf in reliëf tot een elegante marmerlook met een chique ondertoon, alles kan. Geen slecht idee dus om bijvoorbeeld oude keukenkastjes te wrappen. Bekijk de opties snel online om een keuze te maken en neem ons downloadbare kleurenboek door om de verschillende patronen en kleuren te zien.

Offerte aanvragen

Wat zijn de voordelen van je keuken laten wrappen in Breda?

Een keuken wrappen biedt als voordeel dat de frontjes van de ruimte er een stuk beter uitzien. Vaak zijn oneffenheden of verkleuring het resultaat van veroudering, beschadiging, vergeling of het feit dat de PVC-fineerlaag van die frontjes loslaat. Hierdoor ziet de ruimte er al snel oud en vuil uit, maar met wrapping is dat probleem opgelost.

Hieronder enkele van de belangrijkste voordelen van wrapping:

  • Perfect voor elk interieur
  • Je keuken gaat langer mee
  • De folie is gemakkelijk te personaliseren qua kleur, patronen en meer
  • Geen last van bouwwerkzaamheden of sloopwerken
  • Het werk is af in 1 of 2 dagen
  • De folie is helemaal kras- en stootvast

Daarbij krijg je 5 jaar garantie op de plaatsing van de keukenwrap en geniet je minstens 10 jaar van een keuken die er als nieuw uitziet.

Hoeveel betaal ik om mijn keuken te laten wrappen?

De prijs voor het aanbrengen van keukenwrap hangt vooral af van de situatie. Belangrijke factoren zijn de grootte van de ruimte, de indeling en de complexiteit van de inrichting. Enkel je keukenkastjes wrappen kost bijvoorbeeld minder dan de volledige ruimte laten behandelen. Onze prijzen beginnen van €999 en we gebruiken offertes op maat. Voor een exacte prijsindicatie hebben we meer informatie nodig over de afmetingen en indeling van de keuken.

Breda-keuken-wrappen

Is het beter om mijn keuken te laten wrappen of om een nieuwe te kopen?

Je keuken laten wrappen kost wat geld, maar een stuk minder dan een nieuwe keuken laten plaatsen. Daarbij komt er bij de bouw van een keuken heel wat kijken, waaronder geluidsoverlast, praktische uitdagingen en meer. Nog een voordeel van keukenwrap? De mogelijkheid qua design zijn zo goed als oneindig, aangezien je kiest uit honderden reliëfs en kleuren. Zo geniet je in enkele dagen tijd van de look en feel van een nieuwe keuken, zonder dat je er je halve bankrekening voor moet leeghalen.

Offerte aanvragen