KEUKEN WRAPPEN IN DEN BOSCH

Is jouw keuken toe aan een nieuwe look? Wij helpen je graag met het wrappen van je keuken in Den Bosch. Met interieurfolie heb je in een mum van tijd een keuken die er nieuw uitziet. Wij wrappen voor jou je werkblad, tafels of keukenkastjes.

Steeds meer mensen gebruiken interieurfolie om hun keuken een make-over te geven. Het heeft namelijk veel voordelen. Je keuken laten wrappen:

  • is goedkoper dan een nieuwe keuken laten monteren;
  • gebeurt binnen een dag;
  • is milieuvriendelijker dan een grote renovatie;
  • zorgt ervoor dat je keuken langer meegaat;
  • ziet er mooi uit.

Geef jij graag je keuken een nieuwe look, maar wil je geen lawaai- en stofoverlast hebben van een verbouwing? Dan is je keuken laten wrappen de ideale oplossing. Het folie beschermt je keuken, waardoor deze langer meegaat. Wil je over een paar jaar weer wat anders? Dan verwijder je de wrap gewoon weer.

Offerte aanvragen

Bel Jesse op +316 34 71 99 55

Den Bosch keukenwraps

Gerealiseerde projecten.

Keuken in Sittard

Keukenwrap & blad

Keuken in Zeist

Keukenwrap & greeplijst

Breda keukens wrappen

Keuken in Bemmel

Volledige wrap, blad & wandpanelen

Keuken in Boxtel

Keukenwrap

Keuken wrappen Den Bosch

Keuken in Vught

Keukenwrap, blad & greepjes

Helmond keukenwraps

Keuken in Biest-Houtakker

Keukenwrap & greeplijst

Keuken wrappen Den Bosch

WAAROM DE KEUKENKASTJES WRAPPEN IN PLAATS VAN SPUITEN?

Wanneer je je keuken laat spuiten, ben je goedkoper uit dan wanneer je je keuken volledig verbouwt. Ook is het sneller dan een keukenverbouwing. Maar wat is de betere optie: je keukenkastjes wrappen of spuiten?

Je keukenkastjes wrappen is goedkoper dan spuiten. Het is ook minder werk, waardoor je sneller van je nieuwe keukenlook geniet. Je keuken hoeft niet eerst geschuurd te worden en met één aangebrachte laag is het werk klaar. Ook heb je tijdens het keuken wrappen geen last van stof of verflucht. Nog een voordeel: keukenfolie gaat langer mee dan verf. Als je goed met de wrap omgaat, geniet je wel zo’n tien jaar van de make-over. Verf heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Folie niet.

Offerte aanvragen

De beste folie voor jouw KEUKEN IN DEN BOSCH

Wij wrappen jouw keuken met interieurfolie van de beste kwaliteit. Dit folie is kras- en stootvast. Het is ook bestand tegen hoge temperaturen en is brandveilig. Kies je favoriete folie en wij doen de rest.

Wil jij je keuken in Den Bosch een landelijke, industriële, moderne of botanische look geven? Met keukenfolie is alles mogelijk. Wij hebben een ruim aanbod aan kleuren en patronen. Ga voor een wrap met een marmerlook of kies voor een RVS-look. Er zijn prachtige folies verkrijgbaar met reliëf. Denk aan een houtlook met een voelbare nerf. Zo geef je je keuken een authentieke uitstraling.

Onze keukenfolies gaan lang mee en je maakt ze eenvoudig schoon. Wrap je keuken en geniet van een mooi en langdurig resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of bekijk onze folies. Wij helpen je graag verder met je keuken wrappen in Den Bosch!

Hoeveel betaal ik om mijn keuken te laten wrappen?

De prijs voor het aanbrengen van keukenwrap hangt vooral af van de situatie. Belangrijke factoren zijn de grootte van de ruimte, de indeling en de complexiteit van de inrichting. Enkel je keukenkastjes wrappen kost bijvoorbeeld minder dan de volledige ruimte laten behandelen. Onze prijzen beginnen van €999 en we gebruiken offertes op maat. Voor een exacte prijsindicatie hebben we meer informatie nodig over de afmetingen en indeling van de keuken.

Keukenwraps Den Bosch

HOE ZORG IK HET BESTE VOOR MIJN WRAPKEUKEN?

Keukenfolie is sterk en gaat lang mee. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je nieuwe keukenlook zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Kies allereerst voor een wrap voor je keuken die bestand is tegen UV-straling. Dit folie verkleurt niet.

Folie is toepasbaar op veel onderdelen in de keuken. Ook het werkblad wrappen we graag voor je. Hou het folie op je aanrecht mooi door er geen hete pannen op te zetten. Snijd ook niet direct op het werkblad, maar maak gebruik van een snijplank. Zo weet je zeker dat je folie jaren meegaat.

Offerte aanvragen