EEN NIEUWE KEUKEN IN EINDHOVEN ZONDER VERBOUWINGEN

Wrap in de keuken laten aanbrengen? Dat klinkt misschien vreemd, maar het is wel degelijk een goede oplossing voor wie zijn of haar keuken zonder al te veel kosten een nieuwe uitstraling wil geven. Laat je keuken door ons wrappen in Eindhoven en je weet zeker dat je een slimme investering doet, die zowel je portemonnee als de look en feel van de inrichting ten goede komt.

Het wrappen van een keuken is het verpakken van de frontjes en goed zichtbare elementen en delen van de ruimte, waardoor alles er nieuwer uitziet. Zo kan je bijvoorbeeld oude keukenkastjes wrappen, waardoor ze beter passen bij een moderne uitstraling. Bij ons geniet je van een aantal interessante voordelen:

  • Het werk is op één dag gedaan
  • Je betaalt veel minder voor je keuken wrappen dan voor een nieuwe keuken
  • Je bent zeker van een uitstekende kwaliteit
  • Je krijgt vijf jaar garantie op de wrapping folie in je keuken
Offerte aanvragen

Bel Jesse op +316 34 71 99 55

Eindhoven keukens wrappen

Gerealiseerde projecten.

Keuken in Sittard

Keukenwrap & blad

Keuken in Zeist

Keukenwrap & greeplijst

Breda keukens wrappen

Keuken in Bemmel

Volledige wrap, blad & wandpanelen

Keuken in Boxtel

Keukenwrap

Keuken wrappen Den Bosch

Keuken in Vught

Keukenwrap, blad & greepjes

Helmond keukenwraps

Keuken in Biest-Houtakker

Keukenwrap & greeplijst

Eindhoven keukenwraps

Alles kan met onze wrapping folie

Kwaliteit is natuurlijk troef als je je keuken wilt laten renoveren en wanneer je kiest voor wrapping, is dat niet anders. Onze interieurfolie is uitstekend goed bestand tegen allerlei externe invloeden, stoten en krassen. Daarbij is hij volledig brandveilig – hij beschikt zelfs over een brandcertificaat! – en kan hij temperaturen tot wel 110 graden Celsius aan.

Al even belangrijk als kwaliteit? Uitstraling en met onze wrapping folie hoef je je daar geen zorgen over te maken. In ons downloadbaar kleurenboek vind je talloze mogelijkheden, waaronder chique marmerlook folie en klassieke eikenhouten patronen met voelbare nerf en nog veel meer.

Offerte aanvragen

Wat is het grootste voordeel van je keuken laten wrappen?

Als je nog twijfelt of je je keuken moet laten wrappen, dan kan dit je misschien overtuigen: onze folie zorgt ervoor dat alle verouderde of versleten en vergeelde frontjes en elementen in je keuken er snel weer mooi uitzien. Schade of slijtage aan keukenelementen is meestal het resultaat van veroudering, maar ook bijvoorbeeld van een PVC-fineerlaag die niet meer goed vastzit.

Hieronder nog enkele andere goede redenen om voor onze wrapping folie te kiezen:

  • Volledig aanpasbaar aan jouw keuken
  • Een chique, persoonlijke uitstraling
  • Geen (geluids)overlast door bouwwerkzaamheden
  • Een duurzaam product dat bestand is tegen krassen, stoten en meer

IS JE KEUKEN WRAPPEN GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE KEUKEN PLAATSEN

Het prijskaartje is natuurlijk van groot belang als je een keuken laat plaatsen en ook op dat vlak heeft wrappen een stapje voor. Bij ons betaal je voor het wrappen van je keuken of keukenkastjes wrappen in Eindhoven een stuk minder dan voor grondige verbouwingen, terwijl de inrichting er uiteindelijk toch prachtig uitziet. Daarbij is deze oplossing ook erg duurzaam, want onze folie gaat tot wel tien jaar mee en verbergt alle verouderde, versleten en verkleurde frontjes van de ruimte prachtig.

Keuken wrappen Eindhoven

WAT IS DE KOSTPRIJS VAN EEN KEUKEN WRAPPEN?

Hoeveel de prijs voor het wrappen van je keuken in Eindhoven precies bedraagt, hangt af van een aantal zaken. Denk maar aan de grootte van de keuken, maar ook de inrichting en het type folie dat je verkiest. Enkel keukenkastjes wrappen in je keuken in Eindhoven kost bijvoorbeeld veel minder dan wanneer je de volledige ruimte een make-over wilt geven.

Onze minimumprijs is €999, maar we maken altijd gebruik van maatwerk offertes. Als je graag een duidelijke prijsopgave wilt, stuur ons dan foto’s door van je keuken en belangrijke informatie over de ruimte, zoals de afmetingen. Op die manier geven we een duidelijke indicatie en weet je wat je kunt verwachten van het kostenplaatje.

Offerte aanvragen