JE KEUKEN IN EEN TWEE DRIE RENOVEREN.

Ben je de kleur of uitstraling van je keuken in Helmond helemaal beu? Geen probleem: laat je keuken wrappen en hij ziet er als nieuw uit. Tijdens het wrappen van een keuken pakken wij de vaste delen en frontjes van je keuken in met een uitstekende interieurfolie die je niet eens ziet zitten. Kortom, je keuken of keukenkastjes wrappen is een gemakkelijke oplossing met een mooit resultaat.

  • Je keuken wrap is in één dag aangebracht
  • Je bespaart heel wat geld omdat je geen nieuwe keuken moet laten inbouwen
  • Je krijgt de beste kwaliteit en garantie
Offerte aanvragen

Bel Jesse op +316 34 71 99 55

Gerealiseerde projecten.

Keuken in Sittard

Keukenwrap & blad

Keuken in Zeist

Keukenwrap & greeplijst

Breda keukens wrappen

Keuken in Bemmel

Volledige wrap, blad & wandpanelen

Keuken in Boxtel

Keukenwrap

Keuken wrappen Den Bosch

Keuken in Vught

Keukenwrap, blad & greepjes

Helmond keukenwraps

Keuken in Biest-Houtakker

Keukenwrap & greeplijst

INTERIEURFOLIE VAN DE HOOGSTE PLANK.

Onze wrap voor keukens is een kwalitatief hoogwaardige interieurfolie die tegen allerlei externe invloeden bestand is. Denk maar aan krassen, schokken en stoten en zelfs temperaturen tot 110° Celsius. Het resultaat? Je nieuwe keuken wrap komt niet zomaar los, waardoor je nog jarenlang van een stijlvolle inrichting geniet. Dit alles wordt nog beter gemaakt door het brandcertificaat van de interieurfolie, dat garant staat voor een optimale bestendigheid tegen vuur en brand.

Je keuken wrappen bij Wrapvision in Helmond is niet alleen interessant omdat je dan kwaliteit krijgt, maar ook vanwege de vele kleur- en ontwerpmogelijkheden die we bieden. Kies uit een van de talloze patronen, designs en kleuren en je geeft jouw keuken precies de look en feel die je wilt. Je keuken laten wrappen met een folie in een authentieke eikenhout kleur? Of ga je toch maar liever voor een luxueuze marmerlook? De mogelijkheden zijn enorm en je vindt ze stuk voor stuk in ons downloadbare kleurenboek.

Offerte aanvragen

Wat zijn de voordelen van KEUKEN WRAP

Je keuken laten wrappen of keukenkastjes wrappen in Helmond brengt verschillende voordelen met zich mee, die gedeeltelijk afhankelijk zijn van het ontwerp en de stijl van de keuken zelf. Keukenkastjes wrappen of andere uitstekende vaste delen en frontjes afwerken met interieurfolie is vooral interessant als je deze ruimte een frisse, verzorgde look wilt geven. Schade, verkleuring en bijvoorbeeld een loskomende pvc-fineerlaag zorgen al snel voor een vuile, verouderde indruk. Je keuken wrappen lost dat probleem meteen op

Hier nog een aantal andere voordelen van wrap in de keuken:

  • Talloze mogelijkheden voor elke stijl
  • Je keuken oogt nog jarenlang als nieuw
  • Je hebt geen last van bouwwerkzaamheden of geluidsoverlast
  • Je keuken wrappen duurt slechts één dag

Nog een belangrijk voordeel van je keuken wrappen in Helmond? Het is de ideale oplossing voor kleine ruimtes waarin een grondige aanpak met verbouwingen misschien niet zoveel flexibiliteit biedt. Daarbij kies je helemaal zelf of je enkel je keukenkastjes laat wrappen of alle vaste onderdelen. De vrijheid die wrap in de keuken biedt, is misschien wel de belangrijkste reden waarom mensen ervoor kiezen.

De tijd die nodig is voor het wrappen van een keuken is vooral afhankelijk van de grootte, maar ook de indeling van de ruimte. Wij maken gebruik van offertes op maat vanaf € 999. Wil je een duidelijke prijsindicatie voor jouw woning in Helmond? Stuur ons dan eerst de exacte afmetingen en indeling van de keuken door, ondersteund door foto’s van de ruimte.

Helmond keukenwraps

IS JE KEUKEN WRAPPEN BETER DAN EEN NIEUWE KEUKEN BOUWEN?

Je keuken laten wrappen in Helmond is in de eerste plaats een stuk goedkoper dan een nieuwe laten steken. Daarbij bespaar je op die manier heel wat tijd, want wij brengen de wrap in je keuken in één of twee dagen aan. Daarbij heb je natuurlijk de vrijheid om te kiezen uit ontelbare kleuren, reliëfjes en patronen, zodat je wrap perfect bij je keuken past. Zonder dat je daarvoor wekenlang op een bouwwerf hoeft te wonen.

Offerte aanvragen