KEUEKENRENOVATIE IN ÉÉN, TWEE, DRIE

Heeft je keuken in Nijmegen dringend behoefte aan een opfrisser, maar heb je geen zin om de ruimte helemaal te laten renoveren? Geen zorgen, want dankzij onze wrap voor keukens breng je het snel voor mekaar. Een keuken laten wrappen houdt in dat alle uitstekende, vaste delen en frontjes van je keuken met interieurfolie afgewerkt worden. Het resultaat? Je keuken krijgt een nieuwe look, zonder dat je de wrap zelf ziet zitten. Of je nu enkel je keukenkastjes wilt laten wrappen of toch maar liever een complete make-over laat doen, alles kan in Nijmegen.

  • We brengen de wrap in je keuken in één dag aan
  • Je verliest geen geld aan een complete renovatie van je keuken
  • Onze interieurfolie is van de allerbeste kwaliteit
Offerte aanvragen

Bel Jesse op +316 34 71 99 55

Gerealiseerde projecten.

Keuken in Sittard

Keukenwrap & blad

Keuken in Zeist

Keukenwrap & greeplijst

Breda keukens wrappen

Keuken in Bemmel

Volledige wrap, blad & wandpanelen

Keuken in Boxtel

Keukenwrap

Keuken wrappen Den Bosch

Keuken in Vught

Keukenwrap, blad & greepjes

Helmond keukenwraps

Keuken in Biest-Houtakker

Keukenwrap & greeplijst

Interieurfolie van de beste kwaliteit

Voor het wrappen van je keuken in Nijmegen maken wij gebruik van de allerbeste interieurfolie, die niet alleen optimaal bestand is tegen krassen, stoten en schokken, maar ook tegen temperaturen tot wel 110° Celsius. Hierdoor komt de wrap in je keuken niet zomaar los en dat betekent dat je nog héél lang van een nieuw interieur geniet.

Nog een voordeel van onze interieurfolie: hij staat niet alleen garant voor kwaliteit, maar er zijn ook nog eens heel wat design- en kleurmogelijkheden. Kies uit de vele patronen, kleuren en reliëfs en je keuken in Nijmegen krijgt in een, twee, drie een gepersonaliseerde, unieke uitstraling. Wat dacht je van wrap in de keuken met een eikenhouten look of interieurfolie met de uitstraling van écht marmer? Meer dan genoeg mogelijkheden in Nijmegen. Download en raadpleeg gerust ons kleurenboek om inspiratie op te doen!

Offerte aanvragen

Waarom moet ik mijn keuken laten wrappen?

Als je in Nijmegen woont en je keuken laat wrappen, geniet je van niets dan voordelen. Deze zijn vooral afhankelijk van de stijl en inrichting van de keuken zelf. Wil je de ruimte een frisse, nieuwe look geven zonder dat je daarvoor een hele renovatie moet plannen en betalen? Dan is je keuken wrappen met interieurfolie een slimme zet. Een bijkomend voordeel van wrap in de keuken is dat schade of vergeling aan je keukenelementen en bijvoorbeeld een PVC-fineerlaag die is losgekomen dan meteen geen bedreiging meer vormen voor de uitstraling van je interieur.

Als kers op de taart nog een aantal andere belangrijke voordelen van je keuken laten wrappen:

  • Er zijn heel wat designmogelijkheden, voor elk interieur
  • Je geniet nog jaren van een keuken die er als nieuw uitziet
  • Het wrappen van je keuken neemt maar één of twee dagen in beslag
  • Je hoeft geen rekening te houden met renovatiewerken en geluidsoverlast

Tot slot is wrap in de keuken vooral interessant voor kleine woningen, omdat een complete renovatie in dergelijke gevallen vaak nogal weinig mogelijkheden en flexibiliteit biedt. Zo kan je bijvoorbeeld ook enkel je keukenkastjes laten wrappen. De talloze mogelijkheden van interieurfolie is waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom mensen hun keuken laten wrappen…

Zijn jullie werkzaam in heel Nederland?

Je hebt geluk: wij wrappen keukens in heel Nederland! Zelfs als je in België woont, kan je je keuken of keukenkastjes door ons laten wrappen, want we zijn gevestigd in Noord-Brabant. Houd er wel rekening mee dat we voorrijkosten hanteren.

Hoeveel betaal ik voor het wrappen van mijn keuken?

Hoeveel je betaalt voor wrap in je keuken in Nijmegen hangt grotendeels af van de afmetingen van je keuken, maar ook de indeling van deze ruimte. Onze offertes op maat zijn vanaf €999 euro. Wil je graag precies weten hoeveel je betaalt voor het wrappen van je keukenkastjes of keuken? Neem dan gerust contact met ons op. Op basis van foto’s, de precieze afmetingen van je keuken en de indeling van de ruimte geven wij een duidelijke prijsindicatie.

Offerte aanvragen