EEN SPLINTERNIEUWE KEUKEN, MET KEUKEN WRAP.

Misschien was je zoveel jaar geleden tevreden met de look en kleur van je keuken in Oss, maar is de ruimte nu dringend aan een upgrade toe? Pak het dan slim aan en laat je keuken wrappen in plaats van meteen een nieuwe te laten bouwen. Wrapvision bedekt alle vaste delen, uitstekende elementen en frontjes van de ruimte met hoogwaardige interieurfolie, waardoor alles er als nieuw uitziet. Het voordeel? Je bent er nauwelijks geld en tijd aan kwijt en het resultaat is verbluffend.

  • Wrap in de keuken aanbrengen duurt één, maximaal twee dagen
  • Laat je keuken of keukenkastjes wrappen en bespaar geld op renovaties
  • Kies je voor Wrapvision? Dan geniet je van de beste kwaliteit en 5 jaar garantie
Offerte aanvragen

Bel Jesse op +316 34 71 99 55

Gerealiseerde projecten.

Keuken in Sittard

Keukenwrap & blad

Keuken in Zeist

Keukenwrap & greeplijst

Breda keukens wrappen

Keuken in Bemmel

Volledige wrap, blad & wandpanelen

Keuken in Boxtel

Keukenwrap

Keuken wrappen Den Bosch

Keuken in Vught

Keukenwrap, blad & greepjes

Helmond keukenwraps

Keuken in Biest-Houtakker

Keukenwrap & greeplijst

ONTDEK ONZE PRACHTIGE INTERIEURFOLIE.

Het geheim van onze aanpak zit in de interieurfolie die we gebruiken om je keuken te wrappen. Je kiest niet alleen uit een ongelofelijk groot gamma aan kleuren, patronen en reliëfs, maar bent ook nog eens zeker van een duurzaam resultaat. Onze wrap voor keukens is immers goed bestand tegen krassen, schokken en temperaturen tot 110° Celsius. Deze laatste eigenschap heeft onze unieke interieurfolie zelfs een brandcertificaat opgeleverd, wat betekent dat contact met vuur niet het einde hoeft te betekenen van je nieuwe folie. Voor een stijlvol interieur dat daarbij ook nog eens erg duurzaam is, is je keuken laten wrappen door Wrapvision de beste oplossing.

Bij het inrichten van je keuken houd je natuurlijk rekening met je stijl en voorkeuren. Kies gewoon uit de talloze kleuren en patronen en je keuken ziet er snel adembenemend uit. Van een eikenhout look met voelbaar reliëf tot een strak antracietgrijs of een chic marmer, alles kan. Ontdek de mogelijkheden in ons downloadbaar kleurenboek en laat meteen je keuken wrappen in Oss!

Offerte aanvragen

WAAR KAN IK MIJN KEUKEN LATEN WRAPPEN?

Je kunt je keuken laten wrappen door Wrapvision in Oss, maar ook in de rest van Nederland. Wrapvision is gevestigd in Noord-Brabant, wat betekent dat zelfs Belgische enthousiastelingen genieten van een snelle service en een prachtige keuken. Belangrijk om te weten: als je onze experts inschakelt, betaal je altijd voorrijkosten.

NEEMT HET AANBRENGEN VAN WRAP IN MIJN KEUKEN VEEL TIJD IN BESLAG?

Hoelang het aanbrengen van wrap in je keuken precies duurt, hangt vooral af van de grootte van de ruimte en de hoeveelheid frontjes en vaste onderdelen. Daarbij spelen ook de complexiteit van de inrichting en het type interieurfolie dat je kiest een rol. Hoe dan ook neemt je keuken wrappen in Oss veel minder tijd in beslag dan een nieuwe keuken laten installeren.

Bij een keuken met normale afmetingen duurt het werk één dag, bij een grotere ruimte maximaal twee dagen. Als je er bijvoorbeeld voor kiest om enkel je keukenkastjes te wrappen, is het werk natuurlijk nog veel sneller gedaan.

wrap keukens Oss

WAAROM ZOU IK MIJN KEUKEN LATEN WRAPPEN?

Je keuken wrappen is interessant omdat het je heel wat tijd bespaart, maar er zijn nog een aantal andere voordelen aan verbonden:

  • Onze interieurfolie is kras- en stootvast
  • Je kiest uit ontelbare kleuren en patronen
  • Je keuken past perfect bij je nieuwe smaak en stijl
  • Wrap voor je keuken van Wrapvision gaat tot wel 10 jaar mee
  • Je kan enkel je keukenkastjes laten wrappen, maar ook de hele ruimte een makeover geven

Daarbij geniet je van 5 jaar garantie op de montage van je keuken wrap en bespaar je ongelofelijk veel geld op renovaties en nieuwe aankopen voor je keuken. Niets dan voordelen dus, als je je keuken laat wrappen door Wrapvision in Oss!

Offerte aanvragen