LAAT JE KEUKEN IN TILBURG RAZENDSNEL WRAPPEN

Wil je enkel je keukenkastjes wrappen om de ruimte een frisse look te geven of toch maar liever je hele keuken snel in een nieuw jasje steken? Dankzij onze aanpak is alles mogelijk. Je keuken wrappen, dat is interessant om verschillende redenen. In feite omvat het niet meer dan het inpakken van de frontjes en zichtbare delen van je inrichting in een sterke interieurfolie van de beste kwaliteit. Vertrouw je op onze aanpak in Tilburg? Dan geniet je van een aantal voordelen:

  • Je keuken wrappen duurt maar één dag
  • Je bespaart heel wat geld in vergelijking met een nieuwe keuken
  • We maken gebruik van de beste wrapping folie
  • Je krijgt garantie op de wrapping folie voor je keuken
Offerte aanvragen

Bel Jesse op +316 34 71 99 55

Keukenwraps Tilburg

Gerealiseerde projecten.

Keuken in Sittard

Keukenwrap & blad

Keuken in Zeist

Keukenwrap & greeplijst

Breda keukens wrappen

Keuken in Bemmel

Volledige wrap, blad & wandpanelen

Keuken in Boxtel

Keukenwrap

Keuken wrappen Den Bosch

Keuken in Vught

Keukenwrap, blad & greepjes

Helmond keukenwraps

Keuken in Biest-Houtakker

Keukenwrap & greeplijst

Tilburg keuken wrappen

WAT MAAKT ONZE WRAPPING FOLIE VOOR KEUKENS UNIEK?

Het belangrijkste als je je keuken wilt wrappen, is de kwaliteit van de interieurfolie zelf. Ons product is uiterst goed bestand tegen krassen, stoten en heel wat andere invloeden. Zo kan de folie temperaturen aan tot 110 graden Celsius, waardoor hij nooit loskomt of verweekt. Daarbij gaat de wrap voor je keuken nooit kapot en is hij er brandveilig dankzij een officieel brandcertificaat.

Duurzaamheid en kwaliteit zijn van belang, maar je wilt natuurlijk ook dat je keuken er een beetje mooi uitziet. Tot onze mogelijkheden behoren chique marmerlook wrap, folie met eikenhoutpatroon en nerf in reliëf en nog heel wat andere patronen en kleuren. Voor meer informatie over de mogelijkheden download je gewoon ons kleurenboek!

Offerte aanvragen

WaAROM ZOU JE JE KEUKEN MOETEN LATEN WRAPPEN?

Je keuken wrappen, dat is een goed idee als je een oude keuken nieuw leven wilt inblazen. Door de folie zien verouderde, vergeelde of versleten kantjes, frontjes en boorden er meteen als nieuw uit. Dergelijke schade of oneffenheden zijn meestal het gevolg van veroudering of bijvoorbeeld een PVC-fineerlaag die loslaat.

Enkele voordelen van je keuken wrappen in een notendop:

  • Aanpasbaar aan elke inrichting
  • Een mooie keuken die langer meegaat
  • Talloze kleuren, patronen en meer
  • Je hoeft geen bouwwerkzaamheden te laten doen
  • De folie is bestand tegen krassen, stoten en meer
  • Je krijgt 5 jaar garantie op je wrapping folie

KAN IK NIET BETER EEN NIEUWE KEUKEN KOPEN?

Je keuken wrappen is interessant, maar is het wel beter dan een nieuwe keuken laten plaatsen? Het grootste voordeel van keukenwrap is dat het een stuk minder kost, hoewel de prijs natuurlijk afhangt van de grootte en complexiteit van de inrichting. Daarbij duurt het plaatsen van keukenwrap veel minder lang dan een complete renovatie, om nog maar te zwijgen over het feit dat je geen geluidsoverlast hebt! Kortom, je keuken of keukenkastjes wrappen in Tilburg is perfect als je wilt genieten van een nieuwe keuken, zonder alle praktische nadelen.

Tilburg keukenwraps

HOEVEEL KOST HET WRAPPEN VAN EEN KEUKEN?

Hoeveel je precies betaalt voor het wrappen van je keuken, is vooral afhankelijk van de grootte van de keuken, de complexiteit van de inrichting en het aantal elementen dat je wilt laten wrappen. Enkel je keukenkastjes wrappen kost bijvoorbeeld een stuk minder dan alle frontjes en onderdelen van de inrichting laten afwerken met folie.

Wij hanteren op maat gemaakte offertes en prijzen vanaf €999. Wil je een duidelijke prijsindicatie voor jouw situatie? Dan hebben we meer informatie nodig over je keuken, waaronder de exacte afmetingen en indeling. Op basis van foto’s bepalen we dan de prijs van de werkzaamheden!

Offerte aanvragen