KEUKEN WRAP, VOOR EEN RAPPE RENOVATIE

Als je je keuken in Utrecht in het nieuw wilt steken zonder je daarvoor blauw te betalen aan renovatiewerken, kies dan gewoon voor wrap in de keuken. Onze interieurfolie maakt het wrappen van je keuken kinderspel, maar garandeert wel dat de ruimte er compleet nieuw uitziet. Bij een keuken wrappen bedekken we de uitstekende frontjes en vaste delen van de inrichting met een interieurfolie, waardoor het geheel weer fris en modern oogt. Wil je je keukenkastjes laten wrappen of laat je toch maar liever de hele ruimte onder handen nemen? Bij ons in Utrecht ben je aan het goede adres.

  • Het aanbrengen van wrap in je keuken duurt slechts één dag
  • Je bespaart geld op een langdurige renovatie
  • We maken enkel gebruik van hoogwaardige interieurfolie
Offerte aanvragen

Bel Jesse op +316 34 71 99 55

Gerealiseerde projecten.

Keuken in Sittard

Keukenwrap & blad

Keuken in Zeist

Keukenwrap & greeplijst

Breda keukens wrappen

Keuken in Bemmel

Volledige wrap, blad & wandpanelen

Keuken in Boxtel

Keukenwrap

Keuken wrappen Den Bosch

Keuken in Vught

Keukenwrap, blad & greepjes

Helmond keukenwraps

Keuken in Biest-Houtakker

Keukenwrap & greeplijst

HET BESTE INTERIEURFOLIE VOOR EEN PRACHTIGE KEUKEN IN UTRECHT

Je keuken wrappen of keukenkastjes laten wrappen in Utrecht, dat kan natuurlijk alleen met gebruik van de juiste interieurfolie. Je hebt geluk, want onze wrap voor keukens is van de hoogste plank en dus bestand tegen schokken, krassen, stoten en zelfs temperaturen tot 110° Celsius. Het resultaat is dat je keuken er niet alleen weer splinternieuw uitziet, maar ook nog eens lang meegaat.

Je krijgt op onze unieke interieurfolie een interessante garantie, maar kiest ook uit talloze mogelijkheden qua design, kleur en meer. Zo geef je keuken meteen een persoonlijke, gezellige uitstraling en hoef je je niet tevreden te stellen met een standaardoplossing. Ga voor een rustieke eikenhouten look, een hypermoderne, chique marmeruitstraling of een van de vele andere mogelijkheden. Inspiratie nodig om je keuken te wrappen in Utrecht? Download ons kleurenboek en je vindt wat je zoekt.

Offerte aanvragen

Hoe brengen jullie de wrap in mijn keuken aan?

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek meten we je keuken op, waarna we bepalen welk type interieurfolie het best geschikt is. Daarna demonteren we alle frontjes van je keuken, zodat we ze vervolgens apart kunnen wrappen.

Ook een belangrijke stap: we maken je keuken schoon met een speciaal product om vettige vlekken te verwijderen. Hierdoor zijn alle oppervlakken van je keuken effen, waardoor de interieurfolie beter hecht en veel langer blijft zitten. In sommige gevallen moeten we ook kitranden verwijderen, omdat onze interieurfolie meestal niet goed op aanhecht op de siliconen die daarin zitten.

Meestal schakelen we twee van onze experts in Utrecht in en wordt er op het moment zelf besloten welke elementen van de keuken eerst gewrapt moeten worden. Belangrijk om te onthouden: onze specialisten in Utrecht hebben hun ruimte nodig om alle frontjes te wrappen, dus het kan zijn dat we ook de woonkamer of eetruimte gebruiken!

Is je keukenwrap aangebracht? Dan plaatsen we eventueel verwijderde kitranden terug, voor een waterdicht en mooi resultaat. Ten slotte brengen we natuurlijk ook de frontjes terug aan en klaar is kees. Na een grondige schoonmaak nemen we eventueel nog een aantal foto’s, zodat ook anderen kunnen zien dat je keuken laten wrappen geen slecht idee is!

WAAR IN NEDERLAND KAN IK MIJN KEUKEN LATEN WRAPPEN?

Wij zijn in Utrecht, maar ook in de rest van Nederland actief om keukens te wrappen. Aangezien we gevestigd zijn in Noord-Brabant, kunnen we zelfs in België je keuken of keukenkastjes komen wrappen. Onthoud wel dat we dan voorrijkosten aanrekenen.

Is mijn keuken laten wrappen beter dan een nieuwe installeren?

Een nieuwe keuken laten plaatsen in Utrecht kost veel meer tijd en geld dan je keuken laten wrappen of je keukenkastjes wrappen, maar er zijn nog meer voordelen aan verbonden. Zo kies je uit talloze kleuren, reliëfs en patronen en duurt het werk hoogstens twee dagen. Als kers op de taart geniet je gegarandeerd van een duurzaam en prachtig resultaat.

Offerte aanvragen