Keuken wrapping

Toe aan een nieuwe keuken, maar geen zin, tijd of budget voor een hele verbouwing? Wij maken altijd een persoonlijke offerte aan de hand van de keuken en wensen.

  • Binnen één dag klaar
  • Aanzienlijk goedkoper dan een nieuwe keuken
  • Hoge kwaliteit en eerlijke garantie
Offerte aanvragen →

Personalisatie

Met onze hoge kwaliteit folies heb je binnen no-time de keuken waar je altijd al van droomde. Zonder gedoe en de hoge kosten van een nieuwe keuken.

Bescherming

Met een keukenwrap is je keuken goed beschermd, want de folies zijn kras- en stootvast. Daarnaast zijn de meeste keukens weer naar de oude staat terug te brengen.

Vernieuwend

Waar vroeger een keuken werd gerenoveerd door het verven van de kastjes of het kopen van nieuwe frontjes is het wrappen van je keuken een vernieuwende en innovatieve manier voor een nieuwe, frisse uitstraling.

  • Binnen één dag klaar
  • Aanzienlijk goedkoper dan een nieuwe keuken
  • Hoge kwaliteit en eerlijke garantie

Wat is een keukenwrap?

Wanner je er voor kies om je keuken door ons te laten wrappen zorgen wij ervoor dat de oude kleur niet meer terug te zien is. We beplakken de frontjes van de keuken in de gewenste kleur. Dit wordt gedaan met een hoogwaardige interieur folie die bestemd is voor dagelijks gebruik. De opties binnen het wrappen van een keuken zijn enorm en daarom is er voor iedereen een passende optie. Hierdoor krijgt elke keuken het gevoel van een nieuwe keuken zonder het gedoe van een verbouwing en hoge kosten. Een keukenwrap gaat wel tot 10 jaar mee.* 

De prijs van een keukenwrap

Elke keuken is anders en vraagt om een uniek plan van aanpak. Daarom hanteren we geen vaste prijzen. We maken altijd een offerte op maat. Er zijn een tal van zaken waar we rekening mee moeten houden bij het bepalen van jouw prijs. Zoals bijvoorbeeld de grootte van de keuken, de bewerkelijkheid en de kleur of het motief dat je kiest. Een ding kunnen we je wel verzekeren, het wrappen van je keuken is alle opzichten goedkoper dan het laten zetten van een nieuwe keuken. Waar je bij een nieuwe keuken al gauw moet denken aan prijzen vanaf €6.000,- kun je met een keukenwrap al klaar zijn met €999,-. Tel uit je winst!

FAQ

Waarom is wrappen een betere optie dan een nieuwe keuken kopen?

Een nieuwe keuken kost veel meer geld dan een keukenwrap. Een nieuwe keuken levert veel gedoe op en daar moet je maar net zin in hebben en tijd voor hebben. Wrappen brengt in meerdere opzichten voordelen met zicht mee: Je kunt je keuken geheel naar eigen smaak customizen omdat je kunt kiezen uit honderden kleuren en reliëfjes. Binnen twee dagen heb je de look en feel van een nieuwe keuken en zit je dus niet wekenlang vast aan een verbouwing. Je kunt een nieuwe look geven aan je keuken met aanzienlijk minder geld dan wanneer je voor een nieuwe keuken kiest. 

Hoelang duurt het wrappen van een keuken?

Doorgaans zijn we in één volle dag klaar met uw keuken. In sommige gevallen zijn we een of twee dagen langer bezig. Dit hangt af van de grootte en indeling van je keuken maar ook van de bewerkelijkheid ervan. 

Hoeveel kost het om een keuken te wrappen?

Elke keuken is uniek en daarom ook de prijs om deze te wrappen. We hebben hierom ook geen vaste prijzen. Afhankelijk van de grootte, indeling en bewerkelijkheid van de keuken maken we een vrijblijvende offerte op maat. We werken met vanaf prijzen vanaf €999,-, maar voor een juiste en preciezere offerte hebben we altijd eerst de afmetingen en foto’s van de keuken nodig. 

Wrappen jullie in heel Nederland?

Ja! We wrappen keukens door het hele land. Omdat we gevestigd zijn in Noord-Brabant komen we ook je keuken in België wrappen. Houd er wel rekening mee dat er voorrijkosten worden gerekend.