KEUKENWRAP

Een keuken renovatie in een handomdraai.

Het wrappen van je keuken is de ideale oplossing wanneer je bent uitgekeken op de huidige kleur van de keuken. Bij het wrappen worden de frontjes en de vaste delen van de keuken ingepakt in onze hoogwaardige interieurfolie.

 • Binnen één dag klaar*
 • Aanzienlijk goedkoper dan een nieuwe keuken
 • Hoge kwaliteit en eerlijke garantie
Offerte aanvragen

Bel Jesse op +316 34 71 99 55

Breda keukens wrappen

Gerealiseerde projecten.

Keuken in Sittard

Keukenwrap & blad

Keuken in Zeist

Keukenwrap & greeplijst

Breda keukens wrappen

Keuken in Bemmel

Volledige wrap, blad & wandpanelen

Keuken in Boxtel

Keukenwrap

Keuken wrappen Den Bosch

Keuken in Vught

Keukenwrap, blad & greepjes

Helmond keukenwraps

Keuken in Biest-Houtakker

Keukenwrap & greeplijst

OVER ONZE INTERIEURFOLIE.

De interieurfolie die wij gebruiken is van hoogwaardige kwaliteit en is bestand tegen verschillende invloeden. Zo is de folie kras- en stootvast* en kan de folie temperaturen tot wel 110 graden verdragen*. Dit zorgt ervoor dat je je niet druk hoeft te maken dat wrap zomaar kapot zal gaan of los zal laten. De folie heeft zelfs een brandcertificaat, waardoor je verzekerd bent van extra veiligheid als het aan komt op brand. We hebben een enorme keuze aan kleuren en patronen in ons assortiment folies voor jouw keukenwrap. Denk bijvoorbeeld aan een mooie eikenhouten look met voelbare nerf of een chique marmerlook. Je kunt ze allemaal bekijken door op de knop hieronder te klikken. Je download dan ons kleurenboek. In dit kleurenboek zie je de beschikbare kleuren en patronen voor jouw keukenwrap.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen.

Wanneer wij jouw keuken komen wrappen hebben we tijdens de vrijblijvende intake al de maten van de keuken opgemeten en heb je een keuze gemaakt voor het soort interieurfolie dat wij op de keuken zullen wrappen. Daarom kunnen wij geheel voorbereid op pad op de dag dat wij jouw keuken komen wrappen.

We zorgen er eerst voor dat de frontjes van de keuken worden gedemonteerd zodat wij deze later apart van elkaar kunnen wrappen. Hierna zullen we de keuken in zijn geheel poesten met ons speciale poetsmiddel. Dit poetsmiddel is bedoeld om alle vettigheid, die nu eenmaal bij het gebruik van een keuken vrij komt, geheel te verwijderen. We zorgen daardoor voor een ideale oppervlakte voor de hechting van de interieurfolie zodat jouw keukenwrap er zo lang als mogelijk netjes op blijft zitten. Daarnaast is het in sommige gevallen nodig om bepaalde kitranden te verwijderen voor dat wij jouw keuken kunnen wrappen. Dit komt omdat de meeste kit siliconen bevat en interieurfolie niet hecht op deze siliconen.

Meestal komen we met twee van onze wrap experts en wordt er op de dag zelf op locatie besloten welke delen van de keuken als eerst zullen worden gewrapt. Het is voor onze experts erg belangrijk dat zij de ruimte hebben om aan de slag te kunnen. Zo is het goed om te weten dat wij ook ruimte moeten hebben om de losse frontjes te wrappen. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld de woonkamer of eetkamer zodat we ruimte hebben om het wrappen van de frontjes alle aandacht te geven die het nodig heeft.

Aan het einde van de werkzaamheden zorgen wij ervoor dat eventuele eerder verwijderde kitranden terug worden geplaatst zodat alle kieren weer waterdicht zijn. En zorgen we er natuurlijk voor dat alle frontjes weer op de juiste plek worden teruggeplaatst. En tadaa! Jouw keuken heeft een geheel nieuwe look en feel. Wanneer alles weer netjes is opgeruimd maken we nog wat mooie foto’s zodat we het resultaat kunnen delen met de buitenwereld.

Het wrappen van een keuken heeft verschillende voordelen en deze voordelen zijn ook afhankelijk van de keuken. We zien namelijk vaak mensen die een keuken hebben waarvan de frontjes er niet meer heel fris uit zien. Dit kan komen door beschadigingen, vergeling, of het loslaten van de pvc-fineer laag van de frontjes. Deze dingen zorgen ervoor dat de keuken er mogelijk gedateerd of viezig uit ziet. Dat is natuurlijk erg jammer, en daarom is het wrappen van een keuken zo’n prachtige uitkomst.

De voordelen van het wrappen van een keuken op een rij:

 • Een nieuwe look die past bij je huidige interieur of smaak
 • Vernieuwde levensduur van de keuken
 • Geheel aan te passen naar jouw wensen, door bijvoorbeeld het combineren van kleuren
 • Geen sloop- of bouwoverlast
 • Gemiddeld binnen 1-2 dagen een nieuwe keukenlook!
 • Folie die kras- en stootvast is*
 • Geen hoge kosten van een geheel nieuwe keuken. Zeker voordelig wanneer de indeling toch niet heel veel andere mogelijkheden biedt in de huidige situatie.
 • 5 jaar garantie op de montage van de keukenwrap
 • Zeker weer 10 jaar of meer plezier van je vernieuwde keuken

Een nieuwe keuken kost veel meer geld dan een keukenwrap. Een nieuwe keuken levert veel gedoe op en daar moet je maar net zin in hebben en tijd voor hebben. Wrappen brengt in meerdere opzichten voordelen met zicht mee: Je kunt je keuken geheel naar eigen smaak customizen omdat je kunt kiezen uit honderden kleuren en reliëfjes. Binnen twee dagen heb je de look en feel van een nieuwe keuken en zit je dus niet wekenlang vast aan een verbouwing. Je kunt een nieuwe look geven aan je keuken met aanzienlijk minder geld dan wanneer je voor een nieuwe keuken kiest.

Elke keuken is uniek en daarom ook de prijs om deze te wrappen. We hebben hierom ook geen vaste prijzen. Afhankelijk van de grootte, indeling en bewerkelijkheid van de keuken maken we een vrijblijvende offerte op maat. We werken met vanaf prijzen vanaf €999,-, maar voor een juiste en preciezere offerte hebben we altijd eerst de afmetingen en foto’s van de keuken nodig.

Ja! We wrappen keukens door het hele land. Omdat we gevestigd zijn in Noord-Brabant komen we ook je keuken in België wrappen. Houd er wel rekening mee dat er voorrijkosten worden gerekend.