Kozijnen

een nieuwe basis voor jouw interieur.

Het wrappen van kozijnen is een makkelijke en duurzame manier voor het restylen van jouw interieur. De kleur en afwerking van je kozijnen zijn essentieel voor een juiste en passende basis voor de rest van je woning of kantoor. Door dat de folie erg flexibel is kan het ook gebruikt worden voor kleinere en nauwere oppervlaktes zoals een kozijn. Van deurkozijnen tot raamkozijnen buiten de woning.

  • Binnen één dag klaar
  • Voordelige oplossing
  • Hoge kwaliteit en eerlijke garantie
Offerte aanvragen

Gerealiseerde projecten.

Hotel van Gelder, Amsterdam

Kozijnenwrap

McDonalds, Amersfoort

Volledige kozijnpui

Woonhuis Breda

Binnenkozijn

mogelijkheden

re-branding of re-styling.

We zijn expert in het omtoveren van jouw droomruimte doormiddel van wrapfolie. Door het wrappen van de kozijnen kun je de basis neerzetten voor een nieuwe stijl in je woning maar ook de re-branding van een bedrijfspand is hiermee eenvoudig door te voeren. Heeft jouw nieuwe pand bijvoorbeeld knalrode kozijnen maar is jouw huisstijl gebaseerd op zwarte elementen? Dan is het wrappen van kozijnen de perfecte oplossing. Binnen no-time sluit het pand aan op de huisstijl van jouw merk of bedrijf. Wrappen is de snelle en duurzame oplossing voor een nieuwe draai aan je pand of interieur.

De kleurkeuze in het wrappen van kozijnen is eindeloos. We hebben een hele hoop standaardkleuren in ons assortiment, maar we hebben ook de mogelijkheid om jouw specifieke kleur te printen op wrapfolie. Hierdoor kun je precies de juiste kleur terug laten komen in het pand of de woning. Let op! Deze opties is
alleen mogelijk voor binnenkozijnen.

Wil je weten wat we voor jouw kozijnen kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen.

Bij het wrappen van kozijnen is de enige voorwaarde dat de kozijnen niet van hout zijn. Houten kozijnen
kunnen niet gewrapt worden doordat het hout nog ‘werkt’ door de temperatuur en vochtigheid door het
jaar heen. Hierdoor is de hechting niet optimaal en is de kans op loslaten van de wrapfolie erg groot. Heb je
dus aluminium of kunststof kozijnen, dan kan dit gewoon gewrapt worden! Hier gelden uiteraard ook
enkele uitzonderingen, zoals grote beschadigingen en meer. Hierover kunnen we je altijd informeren
wanneer je ons foto’s toestuurt van de te wrappen kozijnen.

Bij het schilderen van je kozijnen moet je altijd rekening houden met een schilder die dagenlang in en rondom je huis bezig is, het wrappen van je kozijnen is binnen no-time gebeurt. Daarnaast is het schilderen van je kozijnen aanzienlijk duurder dan het wrappen ervan. Een kozijnwrap kan in tegenstelling tot verf veel beter en langer tegen de weersomstandigheden.

Zeker! We hebben een special wrapfolie die uiterst geschikt is om de kozijnen aan de buitenkant van je huis of pand te wrappen. De folie blijft tot zo’n 10 jaar netjes zitten en dus heb je er geen omkijken meer naar.

Bij het wrappen van kozijnen kun je aan de volgende dingen denken:

  • Buiten(raam)kozijnen
  • Binnen(raam)kozijnen
  • Deurposten
  • Metalen deurlijsten

De kozijnwrap blijft tot wel 10 jaar zitten.

We bieden 5 jaar garantie op een kozijnwrap. Voor specifieke voorwaarden en garantievoorwaarden verwijzen we je graag door naar de algemene voorwaarden.

Je kunt je kozijnen schoonmaken zoals je dat gewend bent. Gebruik alleen geen schuurspons of ander scherm voorwerp. En maak ook geen gebruik van bijtende producten zoals chloor en bleek.

Een kozijnwrap kan verschillen in prijs. Dit komt omdat het oppervlak bij elke opdracht anders kan zijn. Daarom is het moeilijk om een prijsindicatie te geven zonder dat we weten waar we het over hebben. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.