wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Aanvraag

We gaan aan de slag met uw aanvraag en sturen u per mail een prijsindicatie. Hierin ziet u een globale inschatting van de kosten op basis van de foto’s die u heeft meegestuurd met uw aanvraag.

Intake plannen

Als de prijs bevalt plannen we een intake in. We plannen intakes in op werkdagen overdag maar ook in de avond. Dit is handig wanneer u door de week overdag aan het werk bent. We stellen ons flexibel op!

De intake

Tijdens een intake bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Verder kunt u in ons sampleboek de beschikbare kleuren en soorten folies zien en voelen.
Daarnaast meten we ook de te wrappen items op zodat we een officiële en specifieke offerte kunnen maken.

Bij een intake kunt u al uw vragen stellen en denken we met u mee voor de overige mogelijkheden voor een prachtig nieuw interieur of exterieur.

Offerte

Na de intake ontvangt u van ons een officiële offerte per mail. In deze offerte ziet u gespecificeerd wat de kosten zijn voor de aangevraagde diensten.

Datum inplannen

Wanneer u akkoord gaat met de offerte en deze online is ondertekent nemen we contact met u op om een montagedatum in te plannen. Voor elke klus is een verschillend aantal dagen dat we bezig zullen zijn. Gemiddeld gezien zijn we met een keukenwrap bijvoorbeeld 1 dagen bezig.

Voorbereiding

Voor dat wij bij jou thuiskomen wrappen zullen we de benodigde folie of andere materialen voorbereiden zodat we bij jou op locatie snel en netjes aan de slag kunnen.

Montagedag

De montagedag is de dag dat wij langskomen om de werkzaamheden uit te voeren. We wrappen je keuken, de kozijnen of plaatsen nieuwe wandpanelen. Lees meer over deze opties op de website. We zijn gemiddeld 1 dag bezig en zullen de duur van de werkzaamheden altijd voor de montagedatum afstemmen en afspreken.

Genieten

Wanneer we klaar zijn met de montage kunt u genieten van de nieuwe keuken of interieur. We blijven altijd bereikbaar voor vragen of advies.