De meeste keukens worden zijn wit. Soms mat en soms hoogglans. Dit is een kleurkeuze welke tot zo’n 5 á 7 jaar geleden standaard werd gekozen. Een veilige kleur als basis voor de woning. Het is een veilige keuze die op den duur mogelijk gaat vervelen.

Omdat de interieurtrends elk jaar weer veranderen en verschuiven zien we steeds vaker dat ook de kleur van de keuken wordt gebaseerd op de trends van nu. Zo ook bij deze keuken. De keuken was hoogglans wit met een steenkleurig blad. Dit is een schoolvoorbeeld van hoe de keuken de afgelopen jaren standaard worden gekozen of opgeleverd. De gehele keuken is een licht blok met weinig aankleding of sfeer. Ook zijn er weinig mogelijkheden om de keuken wat op te leuken in de huidige staat.

Wij hebben de keuken omgetoverd tot een fijne plek om te zijn, een warme hoek van de woning met meer karakter. De klant heeft ervoor gekozen om een deel van de bovenkasten te laten verwijderen zodat er een extra nis is ontstaan voor werkruimte in de keuken. We hebben hier gebruik gemaakt van en warme houttint folie met voelbare structuur. Hierdoor is de folie bijna niet van echt hout te onderscheiden.

Het blad hebben we ook meegenomen in de transformatie. Deze heeft een lichtgrijze marmerlook gekregen waardoor deze beter past bij de rest van het interieur. Het geeft een chique uitstraling, en door de lichte kleur is er meer ruimte voor decoratie bijvoorbeeld.

Het schiereiland van de keuken hebben we voor een deel bekleed met onze geluiddempende wandpanelen. Het geeft een dynamisch effect en maakt de keuken helemaal af! De latjes van de wandpanelen zijn gewrapt in dezelfde kleur als de rest van de keuken zodat dit alles een geheel is geworden.

Al met al is deze keuken een warme plek geworden waar je weer graag staat te koken voor je gasten. Benieuwd wat we voor jouw keuken kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via de website of bel even met onze klantenservice.