In de stof leven, lange levertijden, geluidsoverlast en een rekening waar je u tegen zegt. Dit zijn allemaal minder leuke dingen aan een verbouwing. Maar het kan ook anders. Met een re-styling van Wrapvision heb je ook een geheel nieuw interieur binnen een handomdraai en zonder torenhoge kosten.

Je woont fijn, maar wilt toch meegaan in de ontwikkeling van jouw smaak. Veel mensen denken dat alleen te kunnen bereiken door een verbouwing. Maar met een aantal aanpassingen kun je jouw fijne huis omtoveren tot jouw droom woning! Denk bijvoorbeeld aan het wrappen van de keuken. Het is een kleine investering voor iets dat op korte termijn gerealiseerd kan worden, voor een aangenaam prijsje in vergelijking met een nieuwe keuken of gehele verbouwing.

Maar we kunnen je ook helpen met het wrappen van je kozijnen van binnen en van buiten. Zo heb je een mooie basis voor de rest van je interieur. Je kunt hierdoor een hele nieuwe sfeer creëren in combinatie met bijvoorbeeld nieuwe meubels en raamdecoratie.

Veel lege en saaie wanden in de woonkamer? Geen probleem, wij geven je wand een speelse en warme feel met onze wandpanelen. De wandpanelen zijn geluiddempend en zijn aan te passen in een kleur naar keuze. De wandpanelen zijn duurzaam en geven een warm en moderne uitstraling.

Je kunt bij ons terecht voor veel meer dan alleen dit! Denk aan het re-stylen van de badkamermeubels, keuken achterwanden, deuren en deurkozijnen wrappen en raamfolies. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw interieur.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.