Wandpanelen

upgrade jouw interieur.

Voeg een extra twist aan jouw interieur met de populaire latjes wandpanelen van Wrapvision. Een warm en speelse uitstraling, perfecte akoestiek en te personaliseren doormiddel van onze hoogwaardige wrapfolie. Dat zijn enkele van de voordelen van het gebruik van onze wandpanelen. De wandpanelen zijn ook nog eens te gebruiken op elk soort wand!

  • Gemaakt van vilt met gerecycled plastic
  • Goede demping voor optimale akoestiek
  • Te customizen in +200 kleuren
Offerte aanvragen

Bel Jesse op +316 34 71 99 55

OVER ONZE wandpanelen.

De latjes op de wandpanelen zijn uiterst geschikt om te upgraden naar de kleur die het beste past in jouw interieur. Dit kan doormiddel van onze hoogwaardige interieur wrapfolies . De latjes worden omgetoverd zodat ze naadloos aansluiten op de rest van je interieur. De folie is kras- en stootvast en hierdoor erg duurzaam. In zijn geheel zijn de wandpanelen een uitkomst voor elke woning of elk kantoor.

De wandpanelen zijn bijvoorbeeld heel geschikt voor het aanpassen van de keukenbar zoals hieronder. De latjes zijn ge-customized met dezelfde interieurfolie als de keuken. Hierdoor ontstaat er een mooi geheel met een speels effect door het wandpaneel onder de bar.

Offerte aanvragen