Veel mensen denken wij het wrappen van keukens en meubels aan simpele plakfolie. Maar niks is minder waar. De folie die wordt gebruikt voor het wrappen van keukens en meubels is heel anders dan de gemiddelde plakfolie of stickers die je zo in de winkel kunt verkrijgen.

Interieurfolie is een stevig, zelfklevende vinyl die geschikt is voor vlakke of licht gebogen oppervlaktes. De folie is van hoogwaardige kwaliteit en daarom geschikt om te verwarmen en daarmee te vormen om vlakke oppervlaktes en rechte objecten. We hebben veel verschillende kleuren en patronen in ons assortiment. Zo zijn de folies beschikbaar is solide kleuren maar ook in hout en leer look. Zo is er ook voor jouw wensen een oplossing.

De folie heeft een speciale lijm laag met kleine luchtkanalen waardoor er geen luchtbellen ontstaan tijdens het plakken. De lijm heeft daarnaast ook verschillende bestandsdelen waardoor de folie antibacterieel en waterafstotend is.

Daardoor is de folie ook te gebruiken is natte ruimtes als de badkamer. Je kunt naast badkamer meubels ook de hele wand beplakken of zelfs een bad.

De voordelen van interieurfolie op een rij:

  • Hoge kwaliteit, op 2D en 3D oppervlakken
  • Sterk: kras- en stoot vast*, UV-bestendig, waterbestendig, hittebestendig tot 100°C, B1 brandcertificering.
  • Snel: restyle realisatie binnen een dag.
  • Voordelig: aantoonbaar goedkoper dan bouw- en breekwerk.
  • Geen overlast
  • Duurzaam: meubels restylen in plaats van nieuw kopen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via de contactformulier en vraag een offerte aan.